Šajā mājas lapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai uzlabotu tavu iepirkšanās pieredzi. Turpinot lietot šo mājas lapu, tu piekrīti mūsu Privātuma politikai un Sīkdatņu politikai.
Piekrist un turpināt

Alantoīns

Alantoīns ir dabiskas izcelsmes sastāvdaļa, kas dabā atrodama daudzu dzīvnieku un augu šūnās. Gadsimtiem ilgi tas izmantots tautas medicīnā brūču sadziedēšanai.

Mūsdienās alantoīnu bieži pievieno sejas un ķermeņa kopšanas kosmētikai, lai gādātu par ādas maigumu, padarītu to mīkstāku, gludāku un veselīgāku. Dermatologi un skaistumkopšanas nozares speciālisti ir izpētījuši un pierādījuši, ka alantoīns izcili mitrina ādu un veicina ādas šūnu atjaunošanos. Turklāt alantoīnam piemīt nomierinoša iedarbība un tas palīdz aizsargāt ādu no kaitīgās ārējās vides ietekmes, tā gādājot par tavu skaistumu.

  • Bezmaksas piegāde

    Bezmaksas piegāde visā Latvijā

  • Droši maksājumi

    Droša 256bit SSL šifrēšana maksājuma datiem

  • Bezmaksas paraugi

    Saņem bezmaksas produktu paraugus katrā pasūtījumā

  • Dabiskas izejvielas

    Mūsu produktus ir iedvesmojusi ziemeļu daba

  • Dāvanu iesaiņošana

    Mēs pārvērtīsim tavu pasūtījumu skaistā dāvanā