Šajā mājas lapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai uzlabotu tavu iepirkšanās pieredzi. Turpinot lietot šo mājas lapu, tu piekrīti mūsu Privātuma politikai un Sīkdatņu politikai.
Piekrist un turpināt

Alvejas ekstrakts

Alveja ir viens no pasaulē pazīstamākajiem ārstniecības augiem. Ekstrakts, kas iegūts no šī tuksneša auga sulīgajām lapām, ir īpaši vērtīgs tā mitrinošo, atjaunojošo un nomierinošo īpašību dēļ, un tautas medicīnā jau izsenis lietots kā ādas dziedinātājs.

Mūsdienās alvejas ekstrakts ir sevišķi populāra izejviela kosmētikā, kas rūpējas par ādas mitrināšanu un mīkstināšanu. Šis vērtīgais ekstrakts ir bagātīgs antioksidantu, aminoskābju un minerālu avots. Tas pavisam ātri iesūcas ādā, līdzsvarojot tās toni, lieliski mīkstinot un uzlabojot ādas elastību. Tam piemīt patīkami atvēsinoša iedarbība, kas palīdz nomierināt ādu un piešķirt tai svaigu, starojošu izskatu.