Latvia

Sandalkoka ēteriskā eļļa

No eksotiskā sandalkoka tiek iegūta ēteriskā eļļa ar bagātu, saldu aromātu un koka-ziedu niansēm. Šī eļļa ir izslavēts parfīms – tā tiek plaši lietota smaržās, tualetes ūdeņos un kosmētikā. Harmonizējošais aromāts palīdz koncentrēties un piešķir dienai īpašu noti.

  • Bezmaksas piegāde

    Bezmaksas piegāde visā Latvijā

  • Droši maksājumi

    Droša 256bit SSL šifrēšana maksājuma datiem

  • Bezmaksas paraugi

    Saņem bezmaksas produktu paraugus katrā pasūtījumā

  • Dabiskas izejvielas

    Mūsu produktus ir iedvesmojusi ziemeļu daba

  • Dāvanu iesaiņošana

    Mēs pārvērtīsim tavu pasūtījumu skaistā dāvanā

PIERAKSTIES JAUNUMIEM UN SAŅEM
-15%
ATLAIDI PIRMAJAM PIRKUMAM
* Kupona kodu saņemsi pēc e-pasta apstiprināšanas.
[X]