Šajā mājas lapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai uzlabotu tavu iepirkšanās pieredzi. Turpinot lietot šo mājas lapu, tu piekrīti mūsu Privātuma politikai un Sīkdatņu politikai.
Piekrist un turpināt

Sandalkoka ēteriskā eļļa

No eksotiskā sandalkoka tiek iegūta ēteriskā eļļa ar bagātu, saldu aromātu un koka-ziedu niansēm. Šī eļļa ir izslavēts parfīms – tā tiek plaši lietota smaržās, tualetes ūdeņos un kosmētikā. Harmonizējošais aromāts palīdz koncentrēties un piešķir dienai īpašu noti.