Šajā mājas lapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai uzlabotu tavu iepirkšanās pieredzi. Turpinot lietot šo mājas lapu, tu piekrīti mūsu privātuma politikai.
Piekrist un turpināt

Šī sviests

Šī koka sviests ir viens no vērtīgākajiem dabā atrodamajiem augu sviestiem. Šo sviestu, ko mēdz saukt arī par Āfrikas zeltu, iegūst no šī jeb karitē koka (lat. – Vitellaria paradoxa) augļiem. Āfrikas sievietes jau kopš valdnieces Kleopatras laikiem šo vērtīgo sviestu izmanto skaistumkopšanā, un šeit tas vēl joprojām ir noderīgs kosmētikas produkts ķermeņa mitrināšanai, ādas un matu aizsargāšanai pret tveicīgo sauli un karstajiem, sausajiem Āfrikas tuksnešu un savannu vējiem.

Šī sviests lieliski mitrina, mīkstina un atjauno ādu, kā arī aizkavē tās novecošanos. Tam piemīt spēja dziļi iesūkties ādā, to ilgstoši barojot un aizsargājot, tā ļaujot tev izbaudīt ādas zīdainu gludumu.

Sviesta vērtīgo īpašību dēļ mēs to bagātīgi pievienojam sejas un ķermeņa mitrināšanas, kā arī lūpu un matu kopšanas kosmētikā. STENDERS savos produktos izmanto tīru, 100% dabisku šī sviestu, kas no Āfrikas ceļojis uz vienu no vadošajām Zviedrijas laboratorijām, pēc tam nokļūstot STENDERS meistaru rokās. Izmantojot īpašu tehnoloģiju, mēs sviestu rūpīgi apstrādājam, lai padarītu to sevišķi ērtu lietošanai gan tīrā veidā, gan arī kā vērtīgu sastāvdaļu mūsu kosmētikā.